Online Coach

Met onze online begeleiding kun je werken aan je persoonlijke en lichaamelijke ontwikkeling. In je eigen tempo, wanneer het jou past, waar en zo vaak je wilt.

De coaching vindt plaats in een persoonlijke beveiligde web omgeving. Daardoor is vertrouwelijkheid gewaarborgd. In deze omgeving vindt de uitwisseling van informatie plaats.

We gaan aan de slag met datgene waar jij tegenaan loopt. Eerst bepalen we wat jij graag wilt veranderen en waar je aan wilt werken. De coach ontwikkeld daarna een traject voor je en zorgt ervoor dat deze onderdeel wordt van jouw leefstijl. Je krijgt inzicht in je barrières, maar ook in oplossingen die bij jou passen. Deze leer je meer toe te passen, met als resultaat een blijvende verandering.

Sportscholen en andere ontwikkelaars van fitness programma's schrijven vaak het zelfde programma voor meerdere mensen uit die zich bij hun inschrijven. Gewoonweg, omdat het de makkelijkste weg is en wat voor de één werkt zal dan ook voor de andere werken. Maar dat is precies waar het voor veel mensen fout gaat!
De basisprincipes, zoals "Eet gezond" en "Beweeg" is advies dat voor iedereen geldt, maar hoe zit dat van persoon tot persoon?
Het heeft veel meer aandacht nodig. Het start allemaal met een goede intake en met zaken die jou bewegen.

Dit unieke systeem brengt jou start punt goed in kaart, zodat wij daar een geheel op maat gemaakt programma voor kunnen ontwikkelen.
We zoeken uit wat de grenzen zijn van jou lichaam en hoe jouw verhoudingen zitten. Vanaf daar ontwikkelen wij een uniek programma gericht op wat jij nodig hebt, met als doel ook echt positieve gezondheidsresultaten te behalen! Maar het draait bij ons niet alleen om het verhelpen of vergemakkelijken van een probleem. Je zult merken hoe ziekte en stress voorkomen kunnen worden door gezond te eten, je leven goed te kunnen managen en de benodigde oefeningen uit te voeren. Je zult gaan begrijpen waarom alles wat je eet, elke Training die je doet invloed heeft of je mentale gesteldheid. Wij bieden je de tools aan die je nodig hebt om jou leefstijl onder controle te krijgen. Iedereen heeft unieke gezondheids en fitness benodigdheden en wij kunnen je helpen hoe jij je lichaam weer gebalanceerd kunt krijgen om jouw leven op het hoogst mogelijke verantwoorde level van Gezondheid te hebben.

Wij van Profitis zijn niet geïnteresseerd in "snel resultaat", omdat dat niet de manier is waarop jij lang kan genieten van je goede resultaat.
Wij helpen je bouwen aan een sterk fundament van persoonlijke Gezondheid, zodat jij jouw leven het op de best mogelijk manier kunt leven genietend van een heerlijk gezond lichaam!

Profitis is erg flexibel in het ontwikkelen van efficiënte trainingsprogramma's. Bij jongeren kun je denken aan Trainingen in de sportschool om af te vallen of meer spieren aan te maken en voor ouderen Trainingen in de vorm van alleen even opstaan uit de stoel om uiteindelijk weer een rondje in het park te wandelen met je kleinkinderen. Ook nemen wij aspecten als tuinieren, fietsen, wandelen en schoonmaken mee in onze programma's indien nodig. Wij maken alle programma's geheel afgestemd op jouw kunnen, wensen en behoeften.
Profitis is voor een onbeperkte periode en jij beslist wanneer je stopt. Ons streven is dat jij na 6 maanden geheel zelfstandig bent. Onze coaches geven ook aan wanneer je klaar bent om jezelf aan te kunnen sturen en je niet meer met de programma's door hoeft te gaan. Ons programma is erop gericht om je geheel zelfredzaam te kunnen maken. Dat houdt in dat je eigen Trainingen kunt aansturen, bewuste keuzes kunt maken in je voeding, weet hoe je met barriéres om kunt gaan en weet hoe je snel herstel kunt realiseren. We vertellen je niet alleen wat je moet doen, maar leren we je ook waarom je iets doet. Zo bouw je aan een resultaat voor de rest van je leven

De kracht van Profitis zit hem in de samenstelling en combinatie van de vier kernelementen gedrag, voeding, Training en herstel. Deze elementen worden door middel van de online intake, je logboek en het contact met je coach optimaal in kaart gebracht en afgestemd op jou. Iedereen zit genetisch anders in elkaar en wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken.

  Stap 1: Je kiest het Master Pro-Plus pakket. *Je hoeft nog niet te betalen.

  Stap 2: Er wordt een een intakeformulier opgestuurd via de mail

  Stap 3: De coach neemt contact met je op naar aanleiding van de intake die je hebt ingevuld. Je coach bespreekt met je of je doel haalbaar is en je bij de coach aan het juiste adres bent. Daarnaast licht de coach toe wat je van hem of haar kunt verwachten de komende periode. Het kan zijn dat de coach je doorverwijst naar een specialist. Bij ons staat jouw Gezondheid centraal.

  Stap 4: Wanneer de coach je groen licht geeft om met het programma te starten kun jij jouw betaling afronden.

  Stap 5: Jouw programma start.

  Stap 6:
  Je kunt altijd zelf bepalen wanneer je wilt stoppen met het programma of een goedkoper programma wilt gaan doen. Na 3 a 6 maanden is het bijvoorbeeld overbodig om een programma te draaien waar je 1x per week een adviesgesprek hebt. Je bent dan al veel zelfredzamer dan wanneer je begon en je hebt minder sturing nodig.

  • Het begint allemaal bij de houding die je hebt! Drempels

   Wanneer je tegen barrières, drempels, onzekerheden of ontwetendheid aanloopt helpt onze coach je door middel van gesprekken je de goede kant op de te sturen. Je coach is daarin je vertrouwenspersoon en zal nooit je informatie met derden delen. Daarnaast leren we je nieuwe gewoontes aan, zodat je heer en meester wordt over je eigen lichaam. We zeggen niet wat je "moet" doen, maar we leren je stap voor stap waarom je iets doet en hoe je dit op de meest effectieve en efficiënte manier kan doen. Op deze wijze bouw je in samenwerking met je coach stap voor stap aan een resultaat voor de rest van je leven!

  • Beweging is belangrijk binnen een gezonde Leefstijl. movement

   Naast de beweging in het dagelijkse leven als schoonmaken, tuinieren en de afwas doen is het belangrijk om te trainen in de vorm van onder andere krachttraining, combinatie Training en cardiovasculair. De meeste mensen zonder begeleiding weten vaak niet wat de meest efficiënte effectieve manier is om hun doel te bereiken. Profitis leert je aan de hand van je intake en persoonlijke trainingsprogramma hoe je het beste jouw doel kunt behalen. Dat hoeft niet persee in het fitnesscentrum, maar kan ook heel goed thuis of buiten bereikt worden.

  • Je bent wat je eet! healthyfood

   Voeding bepaalt voor een groot gedeelte jouw gewenste resultaat. Het resultaat zit hem voornamelijk in de uren om je Training heen, waarin voeding een cruciale rol speelt. Zonder voldoende vitaminen, water en mineralen in je lichaam kun je minder efficiënt je doel behalen. Voeding is namelijk belangrijk voor je herstel en wij zullen je hiermee gaan helpen. Met alle tegenstrijdige informatie op de markt is het echter lastig om te bepalen wat bij jou als persoon past. We leren je stap voor stap welke persoonlijke voedingskeuzes het beste bij je passen. Wanneer je lid bent heb je toegang tot een voedingslogboek waar een helder overzicht staat van de vitamine en mineralen die je die dag genuttigd hebt. Ook je coach heeft toegang tot jouw logboek en kan je bijsturen waar nodig.

  • Ontspanning is net zo belangrijk als inspanning! relax

   Verandering vindt pas plaats nadat je lichaam een prikkel heeft gekregen en vervolgens de tijd krijgt om te herstellen. Dit betekent zowel actieve als passieve rust. Tegenwoordig staat je lichaam elke dag onder grote druk en stress. Profitis leert je opnieuw waarom nachtrust, ontspanning en Stressmanagement belangrijk zijn en hoe je dit in de praktijk toe kan passen.

   

  Contactgegevens

    Verlengde Visserstraat 7a, Groningen, Nederland

    +31 6 12 08 58 27

     svendoensen@profitis.nl

     of vul het formulier in op onze contactpagina

    KvK nummer: 60455039

  Onze Fit Pakketten

  Basis Pakket | Gratisaanmelden

  Pro-Plus | € 5,99 per maand of € 25,99 per jaar |  aanmelden

  Master Pro-Plus | 69,99 per maand |  aanmelden

  Nieuwsbrief