TOUCHPRO Stoelmassage


Vooral voor Nek-, Rug- en Schouderklachten

Stoelmassage is een revitaliserende massage op een ergonomische stoel. Doordat u op de speciaal ontworpen stoel zit, kunt u zich maximaal ontspannen en is de acupressuurbehandeling zeer effectief. Wij masseren uw lichaam en herstellen daarmee het energetisch evenwicht. U voelt zich beter, zowel fysiek, psychisch als emotioneel. Uw stress neemt af, uw productiviteit stijgt, spanningshoofdpijn vermindert en de circulatie en flexibiliteit van spieren en gewrichten verbeteren.

Klachten door zittend werk

Stoelmassage is vooral heilzaam voor mensen die veel zittend werk verrichten en daardoor pijn in nek, rug en schouders krijgen. De massage is ook uiterst effectief voor computergebruikers die het slachtoffer worden van RSI (Repetitive Strain Injuries) of het Carpale Tunnelsyndroom. Deze aandoeningen treffen vooral polsen, ellebogen, handen en schouders. Een slechte werkhouding en steeds terugkerende bewegingen zijn meestal de oorzaak.

Gebaseerd op traditionele technieken

De techniek van de Stoelmassage is ontwikkeld in de Verenigde Staten in 1982 en is gebaseerd op de traditionele kunst van de acupressuur: het stimuleren van bepaalde punten door druk van duimen, handpalmen, elleboog enz. De volgorde van de te behandelen punten op het lichaam, de KaTa, zijn perfect op elkaar afgestemd.

Lengte van een stoelmassage

De duur van een Stoelmassage hangt af van de behandeling die gekozen wordt. Voor stoelmassages in onze praktijk wordt een minimum van 30 minuten uitgetrokken, omdat we deze volledig afstemmen op uw persoonlijke situatie.

Contactgegevens

  Verlengde Visserstraat 7a, Groningen, Nederland

  +31 6 12 08 58 27

   svendoensen@profitis.nl

   of vul het formulier in op onze contactpagina

  KvK nummer: 60455039

Onze Fit Pakketten

Basis Pakket | Gratisaanmelden

Pro-Plus | € 5,99 per maand of € 25,99 per jaar |  aanmelden

Master Pro-Plus | 69,99 per maand |  aanmelden

Nieuwsbrief