Kinesio-Taping

 

Last van pijn of blessures?

Heeft u last van rugpijn, hoofdpijn, schouderklachten, tenniselleboog, artrose, carpaal tunnel syndroom (RSI), spasmes of ondersteuning nodig na een knie- of schouderoperaties?

Kinesio Taping versnelt het natuurlijk herstelproces van uw lichaam

Kinesio Taping is een nieuwe behandelmethode voor deze en vele andere uiteenlopende klachten. Het werkt beter dan gewone sporttape. Dit is een speciale antiallergische tape met dezelfde rekkracht als de menselijke huid die de beweging van het gewricht niet beperkt, maar juist ondersteunt. Na aanbrengen van de tape wordt de opperhuid opgetild, waardoor het pijnlijke gebied beter wordt doorbloed, afvalstoffen versneld worden afgevoerd, de druk verlaagd en zwellingen daarmee verminderen. Daardoor vermindert ook de pijn. De tape kan meerdere dagen gedragen worden. De therapie vindt daardoor 24 uur per dag plaats.

Minder pijn en sneller herstel.

De methode wordt al jaren in de Verenigde Staten, Duitsland en Japan met succes toegepast. Kinesio Taping komt van oorspong uit Japan. De tape is 25 jaar geleden ontwikkeld door Dr. Kenso Kase. Het is een techniek die gebruik maakt van de natuurlijke herstelprocessen van het lichaam. De tape activeert het zenuwstelsel en algemeen circulatiesysteem, waardoor de betreffende spieren en pezen weer snel herstellen.

Bij welke klachten kunt u Kinesio Taping toepassen?

De tapemethode is heel effectief bij overbelasting, zoals achillespeesklachten, schouderklachten, rugklachten, een tennisarm enz.
Ook verstuikingen en kneuzingen genezen sneller met Kinesio Tape.
Het is verder goed toepasbaar bij o.a.: lokale vochtophoping / zwelling spier- en peesletsel menstruatiepijn hooikoorts littekenbehandeling.
Omdat de tape het gewricht niet beperkt, kunt u gewoon blijven doortrainen. Kinesio Taping kan ook goed worden gecombineerd met manuele lymfedrainage voor een beter resultaat.

NEEM CONTACT OP Wilt u weten of Kinesio Taping uw klachten kan verhelpen? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in.

Contactgegevens

  Verlengde Visserstraat 7a, Groningen, Nederland

  +31 6 12 08 58 27

   svendoensen@profitis.nl

   of vul het formulier in op onze contactpagina

  KvK nummer: 60455039

Onze Fit Pakketten

Basis Pakket | Gratisaanmelden

Pro-Plus | € 5,99 per maand of € 25,99 per jaar |  aanmelden

Master Pro-Plus | 69,99 per maand |  aanmelden

Nieuwsbrief